SUPER OFERTA: Egipt 5* cena 1992 PLN/os.

 
konsultant
Masz pytania ?
Porozmawiaj z
konsultantem
Bilety lotnicze
Bilety lotnicze
Bilety autokarowe
Bilety autokarowe
Bilety promowe
Bilety promowe
Wynajem  samochodów
Wynajem samochodów
Wczasy i wycieczki
Wczasy i wycieczki
Transfery na lotnisko
Transfery na lotnisko
Ubezpieczenia
Ubezpieczenia
Rezerwacja hoteli
Rezerwacja hoteli
Karty
Karty
ZAREZERWUJ / KUP TERAZ

W naszej ofercie również:

Korzystamy z systemu:

Posiadamy certyfikat:


Drukuj

Gambia

 

Wymagania:

  • paszport ważny min. 6 miesięcy
  • 2x wypełniony wniosek wizowy
  • poświadczenie biura podróży dotyczące zakupu powrotnego biletu lotniczego lub kopia powrotnego biletu lotniczego
  • kopia zaświadczenia o przyjęciu szczepionki przeciwko Żółtej Febrze z Międzynarodowej Książeczki Szczepień. (Oryginał potrzebny do wglądu)
  • 1x kolorowe zdjęcie np. paszportowe
  • kopia pozwolenia pobytu w Polsce - nie dotyczy obywateli polskich
  • Opłata konsularna:

    200 PLN - wiza jednokrotna

    250 PLN - wiza wielokrotna

 

Wiza turystyczna
 

  • Wiza ważna jest przez 3 miesiące od daty wystawienia i uprawnia do pobytu max. 30 dni na terytorium Republiki Gambii.
  • Wydawane są wizy uprawniające do jednokrotnego oraz wielokrotnego przekraczania granicy.
  • Obywatele następujących krajów nie potrzebują wizy wjazdowej do Gambii: Australia, Belgia, Finlandia, Republika Federalna Niemiec, Wielka Brytania, Holandia, Islandia, Indie, Jamajka, Luksemburg, Nowa Zelandia, Szwecja, pod warunkiem, że ważność ich paszportów przekracza okres sześciu (6) miesięcy.

 

Newsletter

Wysyłka ofert wycieczek i wczasów, przygotowanych specjalnie dla Ciebie.
Wysyłka pozostałych ofert turystycznych (np. promocje lotnicze, nowe usługi itp.)

Sieci

Copyright 2017 Maxima | wykonanie strony opentechnologies.pl